Bahasa Melambangkan Peribadi~

Sampaikanlah Walaupun Sepotong Ayat~

Thursday, August 16, 2012

Salam Aidilfitri=)


Sekejap nye mse berlalu...sedar2 nk tinggal dah bulan Ramadhan...



Sedey nye~sedey kps org yg btl2 ikhlas melakukan amalan nye....gembira bagi siapa yg tiada rase ape2 dengan kehadiran Ramadhan...cewah..berpuitis pulak~sekali sekalee~
dah nk raye dah uish...cepatnye.....nie yg happy nie...dah lame x balik umh(kononnye)...

tpi raye taun nie agk berlainn skit laa.....mcm lagi best laa...byk persediaan awl dh buat~heheh
yeye jee..padahal x de pon...
Raye nie nk bagi sronok laa....stok mercun pon dah sampai...ermmm..cantek lee...taun nie nak main mercun merdeka..kasi gegar kampung~cun???hahhaha
Ape2 pun raye ingat2 skit...jgn asik sgt....ingat Allah bersama kita~Byk kan doa agar selamat
~


Main Tu ingat Allah~

Salam Ramadhan


Wah-wah sedar2 dah puase dah.....eeee...sronok nye~
Salam Ramdhan
Dlm hati nie kdg2 mmg berat nk puasa tpi kuat kn smgt kerana puasa itu wajib...kan2..??
First time puase kt teknik..uuuiiish~sgt hebat...x tau tibe2 rase penat...selalu x de laa sgt....
tibe2 plak aritu pnt~ermmm...apepun tros kn jee laa....
tpi tau2 laa kalu dah nama teknik tu teknik jee......ponteng puase tu jgn cite laaa......mmg byk pon...tpi sorok2 jee lebih....apee laa nk jadi...x gentelment langsung.....
Best gak puasa ngan mmber2 teknik...yelaa first time...ceee semu7a cover gaye x ansur abis...nk mknn nie kasi ajee~Hahahah...selalu kedekut=p sekarg laa bru baik...tpi bgus gak bulan puasa nie berubah~nice2~
kt kls usah cite lee......lesu nye...x tau kenape...pnt sgt....time subjek yg x simple tu kompom tido...hahhaha
lagi pon cikgu2 faham kot....mintx2 lee dye x marah=)
Skrg asrama nie...giat main mercun....dentum dentam..sane sini kt asrama tu....sekali2 syok gak..tpi klu dah sampai baling kt org tu melebih laa namenye....main skit2 boley tpi klu dah tahap baling kt org tu....nie makan nye.......






Saturday, May 12, 2012

Terima Kasih Ibu&Abah...

Salam cinta buat ayah&Ibuku..semoga kasih dan rahmat ALLAH akan selalu mengiringi langkahmu dimanapun engkau berada,,,,tak luput jua salam tinta dan sayang beriring doa dari putra putrimu tercinta smga engkau mendapatkan tempat disisi ALLAH bersama para kekasih ALLAH........amin Ya Robbal 'Alamin ......



Sebenarnye dah x de keje dah...hahahhaha...so,alang tgh update nie...baik update banyak2..hehhehe.....

Terima Kasih Abah&Ibu n sibling kerana sudah byk menyusah~Tanpa mereka semua sape lah aku disini~
Terima Kasih kerana telah menjadi yg terbaik untk aku......
Terima Kasih atas segala pengorbanan.....
Terima Kasih atas segalanya~








                                                            May Allah Bless You All~

Hari Lahir...Dah Besar!


Hari Demi hari...cepat sungguh mse ber lalu.....tgk2 dah 16 taun dah....hhahhaha
Alahamdulilah Segala puji bagi Allah RAJA SEGALA RAJA....syukur atas nikmat yg kau berikan..Ya Allah....



Best ke ari jadi...???heheheh
dlu boley arr ckp syok sbb dpt hadih...boley buat party....enjoy sane sini......hahahhaha
tpi skrg klu nk hadiah.......x pe laa..ape lah sgt hadiah tu.....hehehhe
tpi kalu di asrama...perkataan BIRTHDAy tu amat disukai kerana selalunya malam birthdaynye akan di gengbang!!itu perit tu....nasib baik laa mse tu x kene..hhahah
ade mmber2 backup....kemas arr!!klu tidak mandi air busuk laa cite nye~hheheheh
yg best nye fb jgn cite laaa......bape byk wall post~hahhahahh
x tau laa itu same ade tahu benar2 tahu ataupon tgk kat fb jee......sape tau kan..~ikhlas ke x..??
ape2 pon terima kasih yg wish....
Terima Kasih Semua~


Thankyou Allah~

Exam Lagi~

Exam~again n again.....cepat nye mase berlalu....sekejp sgt rasenye.....pnt pon ade....
skrg selalunye sekolah2 tgh buat exam....camne pulak boleh sekolah aq amik 1week before plak....tpi best gak..hahhahah...boleh amik mc n bercuti awl!!hahhaha

Exam dah laa ssh.....taktau laa same ade blom bersedia atau mmg x tau..Fizik~Kimia~uish2 pentoi o0o0o0~
Ape2 doa kan yg terbaik ek....~
                               
                                 ~Walau pon dimane kita....Allah sentiase bersama~

                                       

Saturday, April 21, 2012

Luangkn mse bersama Ibu&Abah

20/4/12....pulang ke rumah dari asrama.....biase laa tu..but certain budak2 cakap ank manje laa...ank mak la..
mcm2....but x kesah pon.....x kesah depe nk ckp ape....parent aq suka hati laa.....hahhaha
Sebenarnya balik nie pon ade sebab nye~satu saja2....kedua terase diri nie selalu berjauhan ngan parent that why selalu balik....nk luang kan mse bersama sat...bukan selalu~lagi po berape hari sgt laa balik dlm setahun tu~kesian ibu&abah dok rumah sorang.....adik beradik semua belajar..x pee laa busy kan....allright jee~^_^
 serious sgt...mse tu pon ade gak trg kat kwn2 ckp berape percent sgt laa kome luang mse ngan parent kome..???ngan mmber bukan main lagi...foya2 plak tu....tpi x kesah laa kau nk foya2 pon but ingat2 laa org tersayang nye~Walaupon ddk jauhan...jgn lupe doa kan utk parent ek.....sgt penting..pnt lelah diaorg~
subhanallah.....x terkire Allah je boleh balas~




"Number One For Me"


  video

yeah~

Lame x update...serious lame giler...hahaha...tibe2 je rase nk bukak~hari demi hari...boley arr....so far mmber2 semua ok jee......biase laa tu.....bkn sng nk dpt kwn baik....standart arr sekolah sne....semua nye berubah...suasana....n so on laa~belajar pon skrg mmakin ssh ooow~ingat sng ke..????bdk2 yg x amik kimia,fizik,+math semua tu boleh sembg lee sng.....but not me...bro~x lame lagi nk pekse...takut jugak~hahhah(gye sebelom nie hebat je)hahahha........walauapepon ape yg boleh buat hanye lah berdoa siang mlm~moga2 ade keberkatan hidup~^_~